Etiquetes

diumenge, 15 d’abril del 2012

Remat de Pasqua - Flam de cafè



Hui hem anat una altra vegada al "Collao" per acabar-nos el menjar de Pasqua (una excusa com una altra). Alguns han anat a esmorzar pel matí i la resta hem acudit a l'hora de dinar.

Ací teniu tres fotos que va fer Pepe Alberola el diumenge passat. Me les ha enviades hui pel correu, per això no les vaig penjar a l'última entrada; la de la paella al foc m'ha semblat molt bonica.
Embotits i ous per a sopar.

S'ha de dominar molt el foc per que la paella estiga bona.

Va eixir perfecta.


Clara va dur una tortada d'ametla i, com que hi havia tant de dolç, la vam congelar. Hui l'hem treta del congelador, l'hem farcida de crema pastissera i l'hem coberta amb merengue.


Tortada "tunetjada".



A més he fet un flam de cafè, molt fàcil i ràpid de fer. Ací vos deixe la recepta.

FLAM DE CAFÈ
 


Ingredients:
  • Un litre de nata.
  • Un sobre de Flam Royal per a 8 racions.
  • Un got (250ml.) de cafè.
  • 100g de galetes Maria.

Preparació:
Triturar les galetes i reservar-les.
Repartir el caramel líquid (que ve amb el sobre del flam) pel fons d'un motle.
Posar en un cassó al foc la nata amb el preparat de flam.
Coure sense parar de remenar fins que comence a bullir.
Traure del foc i incorporar el got de cafè. Mesclar-ho tot bé.
Afegir ara les galetes triturades, remenar i abocar al motle que havíem preparar amb el caramel.
Deixar refredar i posar a la nevera fins l'hora de menjar-lo. Traure del motle i servir.
Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada