Etiquetes

dilluns, 9 d’abril del 2012

Tarta de xocolate i formatge.







Dijous passat va ser l'aniversari de la meva germana, i per celebrar-ho vam anar a dinar a sa casa. Nooo... a Sabadell no..., que han vingut a passar les vacances de Pasqua...
Vam dinar uns canelons de bolets molt bons i de postres vaig dur aquest pastís de xocolate i formatge que havia vist fa unes setmanes al blog el cullerot festuc.  A més de molt vistós està boníssim. Al blog kanela y limon podeu vore tot explicat pas a pas cóm es prepara, jo vaig adaptar un poc les quantitats per fer-lo més gran.
Vos deixe la recepta a la meva manera:

Ingredients:
200g de galetes
165g de mantega
300g de formatge Philadelphia
500ml de nata per montar
1 iogurt natural amb sucre
2 iogurts (el recipient) de sucre
100g de xoxolate pur (70%)
1 paquet (9 fulles) de gelatina VAHINE
1 xorret de wiski
100ml de llet.

Preparació:
Posar la gelatina a remull amb aigua freda mentre preparem la resta.
Triturar les galetes i derretir 100g de mantega. Amassar-ho tot junt i col.locar en un motle. Fer una capa prou uniforme per tot el fons.
En un bol mesclar el formatge, el iogurt i el sucre. Batre bé fins que quede homogeni.
Calfar la llet i disoldre en ella la gelatina escorreguda.
Incorporar la gelatina disolta a la mescla de formatge, iogurt i sucre. Batre tot junt.
Separar esta mescla en dos recipients.
Fondre el xocolate al microones junt a la resta de mantega (65g).
Abocar el xocolate ja desfet a un dels dos recipients anteriors i mesclar-ho tot bé. Afegir-li un xorret de wiski (o Baileys).
Montar la nata i posar-ne la mitat a cada recipient; batre amb moviments envolvents per tal que la nata no es desmonte.
Abocar al motle, damunt de la base de galeta, la mitat de la mescla blanca. Després posar la mitat de la mescla del xocolate. Posar ara la resta de mescla blanca. De la que ens queda de xocolate anirem posant-ne a cullerades per damunt de tot el pastís.
Una vegada tenim tot abocat agafen una forqueta i anem fent redolins per fer el dibuix amb aspecte de marbre.
Reservar a la nevera fins que qualle; millor si el fem el dia d'abans.

Bon profit!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada