Etiquetes

diumenge, 19 d’agost del 2012

Pastís de pinya i llima.

Ahir els nostres amics Miquel i Mela van organitzar un sopar a sa casa. Vam estar molt a gust sopant al jardí, tot i que feia calor.
Vaig portar aquest pastís, ràpid de fer i ben fresquet.
Ací vos deixe la recepta:
Ingredients:
  • 1 planxa de bescuit (2 ous, 2 cullerades de sucre i 2 cullerades de farina)
  • 1 pot gran de pinya "en su jugo"
  • 3 cullerades de sucre
  • 1 paquet de "Pastel fresco sabor limón" de Royal
  • 500 ml. nata per muntar.
  • Cobertura: 2 cullerades (1 sobre) de flam Potax, 5 cullerades de sucre, el suc d'una llima i 200 ml. d'aigua.
Preparació:
Fer primer el bescuit. Preescalfar el forn a 160º (amb aire).
Batre els ous amb el sucre i incorporar la farina tamisada.
Quan la crema estiga homogènia posar-la a un motle i coure al forn durant 8 minuts a 160º.
Traure i deixar refredar mentre preparem la resta.
Repartir sobre el bescuit el caramel líquid que ve dins del paquet del "Pastel de limón".
Muntar la nata i reservar-la a la nevera.
Escórrer la pinya i triturar-la amb les tres cullerades de sucre i el "pastel de limón" durant 2 minuts (és important el temps).
Incorporar la nata muntada i barrejar amb moviments envolvents.
Abocar sobre el bescuit i deixar a la nevera fins que qualle (mínim dos o tres hores)
Per preparar la cobertura posar en un cassó al foc tots els ingredients, desfer els grums i anar remenant fins que comence a bullir.
Traure del foc i deixar que agafe temperatura ambient.
Estendre la crema sobre el pastís i decorar al gust.
Servir ben fresc.
Bon profit!

Feliç Aniversari!

Mavi complia anys (no vaig a dir quants), i també ens va dur un pastís de fruita molt bo. Així que..., amb el meu i la coca de nous i panses de la mare de Mafe, s'ajuntaren tres dolços diferents, a vore quin dels tres millor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada