Etiquetes

dissabte, 2 de febrer del 2013

Cupcakes de xocolate, dolç de llet i ametla.

Ara que estan tan de moda els "cupcakes" he decidit fer-ne de xocolate, ametla i dolç de llet.
Amb la meva recepta dels sis gots he fet la massa, i els he farcit de dolç de llet. El resultat... boníssim.  
Quan els menges semblen un coulant, però aquesta vegada el que surt de dins no és xocolate sinó dolç de llet.
Ací vos deixe la recepta:
Ingredients:
  • 3 ous
  • 2 natilles de xocolate  (1 got)
  • 1 got d'oli de girasol
  • 1 got de sucre
  • 1 got d'ametla molta
  • 1 got de farina
  • 1 got de xocolate en pols
  • 1 sobre de llevat ROYAL
Per al farcit i decoració:
  • Un pot de dolç de llet
  • 50g. de mantega
  • 50g. de sucre glas
  • 50g. de crocanti d'ametla
Preparació:
Preescalfar el forn a 180º.
Batre els ous i afegir la resta d'ingredients.
Repartir la mescla en els motles de magdalenes, no sobrepassar les 3/4 parts del motle.
Posar una culleradeta de dolç de llet al centre de la massa.
Coure durant uns 18 minuts a 180º (temperatura dalt i baix amb aire). 
Preparar un glassejat amb la mantega (a temperatura ambient), el sucre glas i 50g. de dolç de llet: batre la mantega amb el sucre fins obtindre una crema homogènia, afegir-li el dolç de llet i integrar-lo en la mescla.
Traure els cupcakes del forn i posar una culleradeta d'aquesta crema damunt de cadascun.
Repartir per damunt el crocanti.
Bon Profit!
Ací teniu la foto dels que vaig preparar per Cap d'Any per als més menuts, amb el mateix farcit però sense el glassejat, tan sols amb sucre glas per damunt i una decoració més nadalenca.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada